Over Mevrouw Tok

Mevrouw Tok… Mevrouw Tok… Huh… Wat is…

…Mevrouw Tok?!

Ik (Scharrelkippetje) ben een dame uit het mooie Brabant. Ik woon in een van de grotere steden van Brabant, maar ik verlang er toch naar om ergens te wonen waar het minder hectisch is. Verhaaltjes schrijven doe ik al sinds groep 3, maar ik blog sinds ik 18 ben. Dat is al meer dan tien jaar, onder verschillende adressen. Soms succesvol, soms minder succesvol (toen ik bij Web-log/Sanoma zat liep het redelijk goed, alleen toen ze verhuisden naar Typepad is dat stukgelopen). En ik ben altijd bezig met van alles. Ik heb zoveel dingen die ik leuk vind, dat ik me nooit verveel. Schrijven, (strip)tekenen, lezen, klussen in huis, tuinieren… Hoe minder materialen ik eigenlijk heb, hoe fijner de hobby is. Dat klinkt paradoxaal, maar ik zal daar later nog over uitweiden.

Ik ben getrouwd met mevrouw Tok (sinds kort blogt ze mee als Biokippetje). Nee, niet met mezelf, maar met een lieve dame die nu dezelfde achternaam draagt als ik. Extra verwarrend, voor een komisch effect bij diverse instanties (geloof me, vinden ze énig!). Samen houden we ons kleine huisje (oftewel: ons kippenhok 😉 ) bij. We zijn enorm van het aanpakken en we leren van onze fouten. Samen dromen we weg om een bedrijf op te zetten, een milieuvriendelijk leven op te bouwen en zien we het leven als een mooi avontuur.

En waar gaat dit blog dan over?

We bloggen graag over consuminderen, goedkoop wonen, onze hobby’s, lekker eten (vies eten is meer werk), lifestyle, feminisme en LGBT (of LHBT in het Nederlands). Dat laatste is erg belangrijk voor ons, want wij vallen ook in die doelgroep.

Mevrouw Tok en de updates

Ik heb in het begin een standaard banner gehad. Maar ik heb hem verwisseld voor een eigen foto. Ik ga binnenkort even op zoek naar meerdere foto’s die door kunnen gaan als banner, voor de afwisseling.

Daarnaast heb ik een nieuwe schrijfster voor dit blog; Biokippetje, mijn vrouw. Biokippetje zal regelmatig een artikel publiceren en daar ben ik heel blij mee!